Usi glisante aluminiu

Delimitare veranda cu usi glisante din aluminiuUsi glisante aluminiu

 

Usa glisanta sau culisanta permite constructia unor suprafete vitrate mari, fara a pierde din functionalitate. Acteasta poate fi confectionata din aluminiu sau din PVC. Modelele de usi glisante aluminiu au un cadru ingust si modern, stabilitate si o durata de viata sporita. Se pot produce atat usi din aluminiu de interior, cat si ca usi din aluminiu exterioare.

Datorita rezistentei la intemperii, durabilitatii si a greutatii reduse, usile glisante sau culisante din aluminiu se incadreaza cu usurinta in orice tip de cladire. In plus, ele pot fi folosite la constructii complexe, cu vitrine mari.

Se pot obtine panouri cuprinzand pana la 3-5 canate, si se poate folosi in nenumarate scopuri :

 • la holuri inguste;
 • ca usa glisanta de baie;
 • ca usa glisanta de bucatarie;
 • ca usa glisanta de camara;
 • ca usa glisanta de dressing sau debara;
 • ca usa glisanta pentru terase;
 • izolare zona de lucru / zona de odihna;
 • compartimentari spatii comerciale, birouri.

Cere o oferta! Masuratori si cotatie gratuite

Avantaje usi glisante aluminiu:

 • durata foarte lunga de viata, pastrarea culorii in timp si intretinere usoara;
 • protectie inalta impotriva fenomenelor meteo nefavorabile si rezistenta la temperaturile extreme;
 • protectie inalta impotriva tentativelor de efractie;
 • izolatie fonica si termica si reducerea consumului de energie, prin montarea de usi glisante aluminiu cu termopan;
 • cadru mai ingust decat in cazul tamplariei pvc si posibilitatea proiectarii unor suprafete de geam foarte mari.
 • sunt vopsite in camp electrostatic  si pot fi realizate intr-o varietate de culori din gama RAL.

Oferta noastra cuprinde profile albe, maro si imitatie de lemn, iar la comanda, orice culoare RAL. Putem executa diverse modele de usi culisante, adaptate oricarui spatiu. Marci de profile la alegere: Cortizo si Profilco.

Pentru usile glisante din aluminiu de exterior se recomanda montarea de usi glisante termopan. Pentru usile din aluminiu de interior se poate monta si geam simplu, cu sau fara panouri decorative.

Executam, livram, montam si efectuam reparatii de tamplarie aluminiu cu sau fara geam termopan in Suceava, Botosani si Iasi, dar si in alte orase din tara.

 

Modele usi glisante aluminiu:

Usi glisante aluminiu_usa glisanta telescopica_lucrare Cesarom Botosani 1. Usi glisante / usi culisante aluminiu cu sau fara geam termopan. 

In functie de tipul de glisare, exista 3 modele diferite de usi glisante / culisante din aluminiu. Usile glisante / culisante telescopice sunt formate din 2 sau 3 foi care gliseaza unele peste celelalte. Usile glisante (culisante) la fata peretelui au sina de glisare in partea superioara, prinsa de perete cu suruburi. Acest tip de usi pot fi dintr-o singura folie sau din doua folii. Usile glisante (culisante) in perete sunt usi simple sau duble care se deplaseaza in interiorul peretelui la eschidere. Ele se monteaza in peretii nou construiti unde este introduse o caseta metalica suport.


2. Usi oscilo-culisante aluminiu cu sau fara geam termopan. 

Pe langa glisare, usile oscilo-culisante permit si rabatarea spre interior, pentru o usoara aerisire a spatiului. Inchiderea se realizeaza cu maxima etanseitate, astfel ca usa este securizata prin punctele de închidere distribuite în jurul întregului perimetru al cercevelei. Usile oscilo-culisante din aluminiu sunt perfecte pentru folosirea ca usi exterioare, pentru a oferi acces catre terase si gradini. Sunt durabile in timp si ofera protectie antiefractie.

 

3. Usi aluminiu armonica (usi acordeon) cu sau fara geam termopan.

Usile armonica din aluminiu ofera o libertate mare de deschidere, fara a avea obstacolul unor bare sau parti fixe. Usa se deschide prin plierea elementelor componente fixate pe sine. Aceste sine pot fi vizibile sau incorporate in pardoseala. Mecanismul de tip „acordeon” poate contine pana la 5 elemente mobile, pliabile. Usile armonica din aluminiu cu geam termopan sunt ideale pentru a facilita accesul spre terase. Sunt practice insa si ca usi de interior, pentru accesul in sali de conferinte sau restaurante.

Usa glisanta aluminiu - detaliu  Usi glisante aluminiuUsi glisante aluminiu_Usa culisanta aluminiu la fata peretelui  Usi glisante aluminiu_model usa oscilo-culisanta usa aluminiu armonica