Copertine si pergole

Copertine si pergole

Copertinele si pergolele sunt sisteme de umbrire eficiente pentru terase, balcoane sau foisoare, usor de manevrat si foarte versatile. Acestea sunt retractabile, putand fi folosite doar atunci cand iti doresti un spatiu racoros si umbros. Panza acoperitoare este din material impermeabil si poate fi personalizata pe comanda, astfel incat poti alege modelul si culoarea favorita.

Realizam pe comanda copertine si pergole marca Gaviota. Gaviota este o firma cu traditie in oferirea de solutii de umbrire pentru balcoane si terase.

Cere o oferta! Masuratori si cotatie gratuite

Copertine

Copertinele pot avea diverse modele:Copertine si pergole cu brate retractabile Gaviota

  • Copertine pentru ferestre si balcoane de mici dimensiuni cu brate laterale fixe. Contine un cadru din aluminiu pe care culiseaza partea mobila a copertinei.
  • Copertine verticale pentru balcon: acest sistem se recomanda pentru orice tip de balcon si au brate rabatabile. Se ancoreaza de balustrada si ofera umbra, protectie impotriva vantului si a ploii. Bratele se pot regla in unghiuri diferite, pentru a controla gradul de umbrire.
  • Copertine cu brate articulate sau ascunse: acest tip de copertine poate fi folosit la terase si este foarte eficient pe suprafete mari. Bratele sunt retractabile, tensionate cu lant si nu este necesara fixarea lor de balustrada. In functie de dimensiuni, se pot monta mai multe brate iar inclinarea este reglabila. Prinderea se poate face de perete sau se poate monta acoperis suplimentar de care sa se faca prinderea.
  • Copertine cu brate articulate sau ascunse si profil de sustinere telescopic:  acest model are montat suplimentar la pazia copertinei un profil de sustinere ce-i asigura rezistenta sporita impotriva rafalelor de vant. Este de asemenea potrivit pentru terase cu suprafete mari si poate avea mai multe brate.

Pergole

Pergolele sunt sisteme de umbrire ce includ un suport cu picioare si brate din aluminiu si o Pergola inclinata tip veranda Gaviotacopertina ce poate fi fixa sau retractabila. In cazul pergolelor retractabile, materialul textil ce o acopera se poate culisa pe un sistem de sine. Astfel ea poate fi stransa atunci cand se doreste, lasand lumina soarelui sa patrunda. Pergolele din aluminiu au o structura solida, dar si eleganta in acelasi timp si au durabilitate indelungata.

Pergolele sunt elemente arhitecturale ce ofera un design deosebit gradinilor si teraselor. Ele pot fi proiectate ca elemente separate de restul casei si amplasate in gradina, pot fi montate in completarea casei, in stilul unei verande sau pot acoperi o terasa.

Pergolele pot avea atat functie de umbrire, cat si de protectie impotriva ploii. In functie de scopul pentru care sunt montate, pergolele pot fi drepte sau inclinate si pot avea, suplimentar jgeab de scurgere a apei.

Montam pergole si copertine Gaviota, realizate pe comanda, in judetele Botosani, Suceava si Iasi. Poti alege mecanismul, culoarea si modelul panzei in functie de preferintele si nevoile tale. Cere online o cotatie aici!

copertie si pergole - pergola solara gaviota   copertine pentru balcon prindere balustrada copertine pentru ferestre cu brat fix Gaviota   Pergola retractabila tip veranda Gaviota

Va rugam sa acceptati marketing cookies pentru a viziona video-ul despre pergola retractabila.

 

Va rugam sa acceptati marketing cookies pentru a viziona video-ul despre copertina retractabila.