Usi glisante PVC

Usi glisante pvc cu glisare la fata pereteluiUsi glisante PVC

Usile glisante pvc rezolva atat nevoia de izolare a unui spatiu, cat si problema lipsei de spatiu. Ele pot fi utilizate atat ca usi glisante de interior, pentru delimitarea de livinguri, dormitoare, dressinguri, holuri, mansarde, cat si ca usi glisante exterior, pentru a permite accesul catre terase. Sunt deosebit de practice pentru locuinte, dar si pentru spatii de birouri, restaurante si terase si spatii comerciale. Usile glisante si usile armonica pot fi confectionate atat din PVC, cat si din aluminiu.

Iti poti personaliza modelele de usi glisante PVC, alegand modelul de glisare, culoarea, tipul de sticla si marca profilului PVC. Pentru usile glisante sau armonica de exterior se recomanda montarea de usi glisante termopan. Pentru usile glisante sau armonica de interior se poate monta si geam simplu. Poti alege intre marcile de profile Rehau, Salamander, Veratec, Ramplast, iar acestea se pot realiza in diverse culori din gama RAL.

Cere o oferta! Masuratori si cotatie gratuite

Din punct de vedere constructiv si functional, se disting urmatoarele tipuri de usi glisante PVC:

Usa glisanta in perete_din PVC stejar auriu_lucrare Cesarom Botosani  1. Usi culisante / usi glisante pvc cu sau fara geam termopan.

In functie de spatiul locuintei dar si de design-ul dorit, se poate opta pentru una dintre cele 3 categorii de glisare. Usile glisante (culisante) telescopice sunt cele formate din 2 sau 3 foi de usa care gliseaza unele peste celelalte. Usile glisante (culisante) la fata peretelui au sina de glisare in partea superioara, prinsa de perete cu suruburi. Glisarea se face acoperind o portiune din fata peretelui, atunci cand usa este deschisa. Sistemele de glisare permit atat realizarea de usi simple (cu o folie), cat si de usi duble (cu doua folii). Usile glisante (culisante) in perete sunt usi simple sau duble care gliseaza in interiorul peretilor de gips-carton. Aceste usi se monteaza in peretii nou construiti unde este incorporata caseta metalica suport pentru sistemul de glisare.

Usi glisante PVC_usa oscilo-culisanta  2. Usi oscilo-culisante pvc cu sau fara geam termopan.

Usa oscilo-culisanta ofera avantajul economiei de spatiu al unei usi glisante, oferind izolatie termica si fonica net superioara. In plus, siguranta in momentul manevrarii este garantata. Inchiderea se realizeaza cu maxima etanseitate, astfel ca usa este securizata prin punctele de închidere distribuite în jurul întregului perimetru al cercevelei. Datorita etanseitatii, aceste usi oscilo-culisante din PVC pot fi folosite fara probleme si ca usi exterioare. Ele sunt deosebit de pratice pentru asigurarea accesului la terase si gradini. Pe langa economia de spatiu realizata prin glisare, usile oscilo-culisante au si avantajul rabatarii spre interior, pentru aerisire.

 

usi glisante pvc armonica_cu geam termopan_lucrare Cesarom Botosani  3. Usi armonica (usi acordeon) pvc cu sau fara geam termopan.

Este solutia ideala atunci cand va doriti libertate mai mare de deschidere. Nu are obstacolul unei bare sau a unor parti fixe. Usile armonica au o mare mobilitate si permit o deschidere totala.

Astfel, poate ajunge pana la 5 elemente componente, pe sine fixe sau incorporate in pardoseala. Mecanismul este unul de tip „acordeon”, din foi mobile, pliabile. Aceste foi permit deschiderea suprafetei dorite. Datorita etanseitatii sistemului de inchidere, usile armonica ofera siguranta, putand fi utilizate ca usi de exterior cu termopan. Usa armonica este solutia optima pentru accesul la terase. Au aplicabilitate si ca usi pvc de interior, facilitand accesul la sali de conferinte, restaurante.

 

Executam, livram, montam si efectuam reparatii de usi glisante PVC cu geam termopan sau simplu in Suceava, Botosani si Iasi si in alte orase din tara. Cere o oferte de pret, sau solicita mai multe informatii pentru usi glisante PVC cu sau fara geam termopan completand formularul aici!