Plase tantari

Plase tantari

Plase tantari - detaliu

Cere o oferta! Masuratori si cotatie gratuite

1. Plase tantari cu balamale

Sunt varianta clasica de plase antiinsecte. Se realizeaza pe comanda in functie de dimensiunile ferestrelor si usilor. Plasa vine in partea exterioara, fixata intr-o rama cu balamale. Aceasta se deschide si se inchide in acelasi sens cu usa sau fereastra. Sunt foarte versatile, adaptandu-se perfect oricarui tip de tamplarie sau stil arhitectural. Sunt simplu si rapid de utilizat si de curatat. Se pot produce si in varianta fixa fara balamale. Rama plasei poate avea culoarea tamplariei, sau, la alegere orice alta culoare din gama RAL.

Plasa tantari pe balamale_pentru usiPlasa tantari pe balamale_pentru ferestre

2. Plase tantari tip rulou

Plasa tantari tip rulou_montataAu o caseta in partea superioara, in care se strange plasa si rame din aluminiu care incadreaza perfect tamplaria la exteriorul ferestrei. Caseta protejeaza sita pe timp de iarna. In partile laterale, plasele tip rulou au perii, pentru o inchidere ermetica. Suplimentar, poti alege sa montezi o frana siliconica, pentru a prelungi durata de viata a plaselor si a preveni accidentele. Plasa se actioneaza cu ajutorul unui snur. Pentru inchidere, ele au in partea de jos fie un sistem de prindere, fie se inchid cu sistem magnetic.

Plasele tip rulou sunt singurul tip de plase care pot fi montate in combinatie cu rulouri exterioare din aluminiu. Daca optezi pentru montarea simultana a acestora, poti alege rulouri cu plase antiinsecte incorporate. Daca ai deja rulouri exterioare, poti adauga ulterior plase de tantari tip rulou. Culoarea casetei si a ramelor poate fi aleasa, pe comanda din nuante ce imita lemnul sau alte culori din gama RAL.

 

Plasa tantari verticale tip rulouPlasele de tantari tip rulou sunt de doua tipuri:

 

  • Plase tantari tip rulou orizontale. Inchiderea sitei se face in plan orizontal, de sus in jos. Acest sistem este folosit pentru ferestre. Inchiderea plasei in partea de jos se face prin sistem de prindere sau prin sistem magnetic.
  • Plase tantari tip rulou verticale. Inchiderea sitei se face in plan vertical, de la dreapta la stanga sau de la stanga la dreapta. Acest sistem este folosit pentru usi, fiind mai usor de manevrat in cazul suprafetelor inalte decat cele orizontale. Inchiderea plasei se realizeaza cu sistem magnetic.

 

3. Plase tantari tip plisse

Plasa tantari tip plisseAu cea mai noua tehnologie si reprezinta singurul tip de plasa ce poate fi utilizat pentru usi si ferestre de dimensiuni mari, cu latimi care ajung la 3,2 m si inaltimi de pana la 2,4 m. Avantajele provin din faptul ca plasele tip plisse nu afecteaza tamplaria si sunt aplicabile pe toate cele 3 tipuri de tamplarie de la intrarile in casa: lemn, PVC sau aluminiu.

Structura plasei plisse este sub forma de evantai, cu design placut si fara elemente de pretensionare. Neavand arcuri, acest tip de plasa are o durata mai lunga de viata si se uzeaza mai greu. Plasa plisse are un sistem inovator de culisare si poate fi formata din unul sau doua canate, pentru a acoperi o suprafata cat mai mare. Este versatila si poti opta pentru actionare orizontala sau verticala, de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga. In ceea ce priveste culoarea, poti alege nuante ce imita lemnul, alb sau alte culori din gama RAL.

 

 

Executam, livram, montam plase de tantari pentru ferestre cu geam termopan in Suceava, Botosani si Iasi si in alte orase din tara.

Cere acum oferta de pret pentru plase de tantari termopane!