Oferte

Oferta termopane

oferta termopane

 

Cere o oferta pentru locuinta ta sau solicita mai multe informatii completand formularul aici!

 

Pentru ca stim ca investitiile intr-o locuinta presupun costuri ridicate, iar siguranta caminului tau este pe primul loc, daca apelezi la serviciile noastre, iti oferim bonus o polita de asigurare gratuita pentru locuinta ta, timp de un an!

Acest beneficiu este unul optional, iar incheierea politei de asigare nu este obligatorie pentru a incheia un contract cu Cesarom SRL!

Suplimentar, daca esti interest si de alte pachete de asigurare pentru locuinta ta, poti solicita mai multe informatii reprezentantilor Cesarom SRL. In functie de nevoile tale, ei iti vor propune solutii prin care iti poti proteja caminul de riscuri.

 

Ce conditii trebuie sa indeplineasca o comanda catre Cesarom SRL pentru a putea profita de promotia noastra?

  1. Trebuie sa achizitionezi unul sau mai multe produse si servicii Cesarom SRL: ferestre si usi din pvc sau aluminiu, cu sau fara geam termopan, pentru interior sau exterior, usi glisante din aluminiu sau pvc, accesorii tamplarie, rulouri, obloane, porti automate, usi automate, usi de garaj. Atat produsele, cat si montajul acestora trebuie achizitionate de la firma Cesarom SRL.
  2. Pentru lucrari la un apartament, valoarea minima a comenzii plasate catre Cesarom SRL trebuie sa fie de 3000 lei cu TVA inclus.
  3. Pentru lucrari la o casa valoarea minima a comenzii plasate catre Cesarom SRL trebuie sa fie de 4500 lei cu TVA inclus.
  4. Nu trebuie sa achizitionezi anumite produse sau servicii Cesarom SRL, atat timp cat valoarea comenzii coincide cu sau depaseste valoarea minima mentionata mai sus.
  5. Promotia este valabila doar pentru imobilele cu scop rezidential, nu si pentru spatii comerciale, industriale sau de birouri, institutii sau depozite.
  6. Clientul care plaseaza comanda catre Cesarom SRL nu trebuie sa mai aiba o alta polita de asigurare pentru aceleasi riscuri, valabila la o alta casa de asigurari.

 

Detalii despre polita de asigurare:

  1. Polita de asigurare este incheiata la Omniasig. Valoarea politei oferita ca bonus poate sa difere in functie de valoarea lucrarii efectuata prin Cesarom SRL.
  2. Polita de asigurare nu poate intra in vigoare mai devreme de data semnarii contractului cu Cesarom SRL.