Rulouri metalice antiefractie

 

Rulouri metalice antiefractie si grilaje metalice

Rulouri metalice antiefractie_lucrare Cesarom Botosani

Produsul rulouri metalice antiefractie ofera solutia optima de securizare a spatiilor industriale si comerciale. Rulourile metalice sau grilajele metalice sunt sisteme mobile de inchidere, delimitare si protectie a diferitelor spatii.Ele sunt confectionate din otel galvanizat si ofera siguranta si eficienta sporita. Pot fi actionate manual sau electric (prin intermediul unui buton sau al unei telecomenzi). Dimensiunile rulourilor nu sunt standard. Ele sunt personalizate pe comanda, pentru fiecare proiect in parte, in functie de spatiul ce trebuie delimitat.

Principalul scop al rulourilor metalice il reprezinta protectia antiefractie. Sunt folositoare atat pentru spatii comerciale, sedii de firme, cat si pentru uz casnic. Un avantaj al rulourilor este acela ca, atunci zona nu trebuie securizata, covorul metalic se ruleaza in partea de sus, lasand spatiul complet deschis. Reprezinta astfel solutia optima pentru securizarea intrarilor magazinelor din cadrul galeriilor comerciale si a mall-urilor sau securizarea vitrinelor stradele. Pot fi folosite si pentru delimitarea spatiilor in restaurante, banci, farmacii, hoteluri, cladiri de birouri, depozite sau fabrici. Pentru uz casnic, rulourile metalice sunt deosebit de utile pentru inchiderea teraselor, serelor, piscinelor sau foisoarelor.

Cere o oferta! Masuratori si cotatie gratuite

Un alt avantaj al rulourilor metalice antiefractie il reprezinta durabilitatea. Otelul galvanizat din care sunt confectionate este rezistent la uzura, intemperii si variatii de temperatura. De aceea, rulourie metalice sau grilajele metalice pot fi folosite cu usurinta, atat in spatii interioare, cat si exterioare.

Modele rulouri metalice antiefractie si grilaje metalice

In functie de nevoie de transparenta pentru spatiul delimitat, se poate opta pentru: rulouri metalice cu lamele pline sau perforate, grilaje metalice cu tuburi drepte sau ondulate. Rulourile metalice cu lamele pline ofera pe langa protectie antiefractie si protectie impotriva intemperiilor atmosferice. Diminueaza poluarea fonica si reduc pierderile de caldura. Spre deosebire de rulourile cu lamele pline, grilajele metalice cu tuburi drepte sau ondulate si rulourile metalice cu lamele perforate ofera vizibilitate din interior si permit patrunderea luminii naturale.

 

Rulouri metalice cu lamele pline                         Rulouri metalice cu lamele perforate             Grilaje metalice cu tuburi drepte    Grilaje metalice cu tuburi ondulate

 Rulouri metalice antiefractie lamele pline  Rulouri metalice antiefractie lamele perforate          Rulouri metalice_grilaje metalice cu tuburi drepte                    Rulouri metalice antiefratie cu tuburi ondulate   

 

Rulouri metalice antiefractie cu lamele pline (neperforate).

In mod standard, au inaltimea lamelelor de 116 mm. Grosimea poate varia intre 0.7 mm si 1.2 mm. Cu cat grosimea este mai mare, cu atat creste si protectia antiefractie. Aceste rulouri impiedica vizibilitatea din exterior a spatiului delimitat si au un nivel de securitate sporit. In plus, ele sunt disponibile in diverse culori din gama RAL.

Rulourile metalice antiefractie cu lamele perforate. 

Inaltimea lamelelor este de 116 mm, iar grosimea poate fi de 0.9 mm sau 1.1 mm. Ofera protectie antiefractie sporita si o vizibilitate redusa din exterior spre interior. In acelasi timp, permit o usoara aerisire a spatiului. Sunt disponibile in diverse culori din gama RAL.

Grilaje metalice antiefractie cu tuburi drepte. 

Distanta dintre doua tuburi orizontale este de 120 mm, iar diametrul tubului este de 14 mm. Aceste grilaje permit vizibilitate din exterior spre interiorul spatiului delimitat.

Grilaje metalice antiefractie cu tuburi ondulate. 

Distanta dintre doua tuburi orizontale este de 120 mm, iar diametrul tubului este de 14 mm. Aceste grilaje permit vizibilitate din exterior spre interiorul spatiului delimitat.

Livram, montam si efectuam reparatii pentru rulouri metalice antiefractie in judetele Botosani, Suceava, Iasi, dar si in alte orase din tara. In plus, iti oferim consultanta gratuita pentru a afla ce rulouri metalice se potrivesc nevoilor tale. Cere mai multe informatii aici si profita de masuratori si transport gratuit!