Salamander

Profile pvc Salamander - termopane Salamander

Termopane Salamander – Tehnologia Blue Evolution

 

Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile pentru termopane Salamander: protectia climatului, eficienta energetica, protectia mediului.

Latimea constructiva unica este de 92 mm. Spatiul de vitrare permite montarea unor pachete de sticla termoizolanta pana la latimea de 60mm. Aceste lucruri aduc o protectie termica imbatabila. Totodata, aceste profile au cea mai buna eficienta energetica. Latimea ingusta vizibila de 118 mm ofera spatii vitrate generoase. Aceste spatii aduc la randul lor castiguri solare. Gradul ridicat de incidenta a luminii este un aspect deosebit de important in cazul ferestrelor montate la case pasive. Ferestrele si usile Salamander sunt o investitie, ele aducand beneficii semnificative pe termen lung, prin reducerea consului de energie.

Cere o oferta! Masuratori si cotatie gratuite

Capacitatea de reciclare a profilelor este de 100% datorita materialului plastic de calitate de prima clasa. Sistemul conventional de profile din PVC-otel pentru ferestre albe si colorate are marele avantaj de a nu determina limitari formale sau functionale.

Coeficient termic termopane Salamander


Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uw = 1,0 W/m2°K cu armatura standard. Se pot atinge valori de pana la Uw = 0,94 W/m2°K cu armatura Thermtec. Sistemul de profile asigura un transfer sigur al sarcinii chiar si la greutati mari ale sticlei, printr-o proiectare speciala a camerelor de armare.

 

Profilele de termopane Salamander sunt disponibile uzual in urmatoarele variante de culori: alb, stejar auriu, stejar inchis, nuc, mahon si moraiche.

La comanda sunt disponibile toate culorile RAL.

streamline76 salamander5 salamander3 salamander2 salamander4

 

 

 

 

 

 

 

 

Fie ca iti trebuie termopane Salamander, usi glisante si clasice, ferestre termoizolante sau accesorii pentru tamplarie PVC Salamander, noi putem realiza pe comanda!
Livram in Suceava, Botosani si Iasi si in alte orase din tara, produse din gama Salamander!
Cere acum oferta de pret! Consultanta, masuratorile si transportul sunt gratuite!