Acoperis retractabil terase

Acoperis retractabil terase

Produsul nostru acoperis retractabil terase este o solutie moderna si practica pentru amenajarea terasei tale. Realizam lucrari personalizate pe comanda de acoperisuri pentru terase, in functie de specificul spatiului tau. Poti acoperi complet terasa pe timpul sezonului rece, pentru ca sistemul poate sustine zapada. In plus, poti alege acoperis cu lamele pline cu spuma poliuretanica, pentru un grad sporit de izolatie termica. 

Cere o oferta! Masuratori si cotatie gratuite

Acoperis retractabil din aluminiu, rezistent la zapadaacoperis retractabil terase

Acoperisul pentru terase este format din lamele din aluminiu ce sunt actionate electric cu ajutorul unei telecomenzi. Aluminiul ofera rezistanta si poate sustine orice greutate a zapezii. Astfel, terasa poate ramane acoperita pe tot parcursul iernii, acest produs fiind perfect pentru clima din Romania. Acoperisul retractabil este montat tot pe o structura rezistenta din aluminiu. Suportii de prindere pot fi montati si pe peretele casei si permit structurii sa aiba un unghi de inclinatie in functie de preferintele clientilor.

Lamelele din aluminiu sunt prevazute cu camera de aer si se aseaza perfect una peste cealalta. Prin intermedul unei garnituri se asigura etanseitatea acoperisului. Rezultatul final este un acoperis izolat, etans, ce nu permite infiltratii, asemenea tiglelor normale de acoperis. Exista si optiunea de lamele pline in intregime cu spuma poliuretanica, ce asigura izolatie termica suplimentara. Atunci cand vrei sa deschizi, acoperisul, lamelele se pliaza si se retracteaza de-a lungul ghidajelor de aluminiu. 

Asigura un design modern terasei tale cu un acoperis care se ajusteaza in orice moment. Acest produs este perfect atat pentru locuinte, dar si pentru restaurante sau locatii de evenimente. Cu acest produs modular, poti oricand transforma spatiul in functie de diverse necesitati.

Pozitii variate de deschidere

Poti lasa acoperisul in orice pozitie doresti: complet inchis sau deschis, sau cu lamelele inclinate, structura acoperis retractabilaerisind si umbrind in acelasi timp spatiul. Poti controla inclusiv gradul de inclinare al lamelelor, pentru atunci cand iti doresti mai mult soare. Actionarea acoperisului se face prin intermediul unor motoare tubulare, controlate prin telecomanda. Poti opri in orice moment miscarea lamelelor, in functie de gradul dorit sau cand acoperisul este perfect etans.

 

Sistem performant de scurgere a apei

Partea din fata a acoperisului retractabil este prevazuta cu un jgheab de colectare a apei. Acesta permite drenarea apei prin coloanele pergolei. Legatura dintre lamelele din aluminiu si jgeab este proiectata astfel incat sa poata fi ajustata in functie de unghiul oricarui spatiu.

 

Realizam pe comanda acoperis retractabil terase, pe structuri rezistente de aluminiu. Astfel, adaptam produsul in functie de orice spatiu. Cere gratuit consultanta si cotatie pentru lucrarea ta completand formularul aici!

 

Va rugam sa acceptati marketing cookies pentru a viziona video-ul despre acoperisul retractabil.