Inchideri terase cu sticla pliabila si pereti de vant

Inchideri terase cu sticla pliabila sau glisanta si pereti de vant

 Logo Valego

Realizam pe comanda lucrari de inchideri terase cu sticla pliabila marca Valedo si pereti cu sticla glisanta si pereti de vant marca Gaviota.

Valedo este o firma specializata pe sisteme de sticla pentru inchiderea teraselor dar si pentru compartimentari interioare.

Gaviota este o firma spaniola, specializata in sisteme de protectie solara si sisteme pentru inchiderea teraselor, balcoanelor, pergolelor.

 

Cere o oferta! Masuratori si cotatie gratuite

Inchideri terase si balcoane cu sticla pliabila sau glisanta

Noua tehnologie pentru inchiderea teraselor si balcoanelor are un sistem format din mai multe foiInchideri terase cu sticla pliabila si pereti de vant marca Gaviota de sticla securizata ce pot fi pliate. Prima foaie de sticla, cea cu sistem de prindere se deschide in mod obisnuit.  Celelalte foi se pliaza una cate una. Poti deschide, la alegere cate foi doresti, asa ca sistemul permite o ventilatie controlata a terasei sau balconului. In plus, inchiderile cu sticla pliabila pot fi folosite si pentru a separa spatii interioare.

Sistemul asigura izolatie termica si fonica. Intre foile de sticla sunt amplasate garnituri in forma de U, care asigura o inchidere etansa a peretelui de sticla. In plus, inchiderile cu sticla pliabila asigura si protectie antiefractie, fiind folosita sticla securizata de 8 sau 10 mm. Cu cat inaltimea spatiului e mai mare cu atat se recomanda folosirea sticlei mai groase.

Sistemele de inchideri terase cu sticla pliabila sunt foarte usor de manevrat. In ghidajul superior se afla un sistem de deplasare, pe orizontala, cu bile duble facandu-l usor la alunecarea panourilor din sticla. In functie de preferinte, se poate aplica un sistem de inchidere (incuietoare) atat pentru exterior, cat si pentru interior. Ghidajul inferior poate fi de 2 feluri: pe podea sau ingropat.

Sistemele de inchidere terase pot fi realizate si in varianta cu sticla glisanta securizata. In acest caz, foile de sticla gliseaza una in spatele celeilalte, pe cai de rulare diferite. 

 

Inchiderile din sticla pliabila sau cu sticla glisanta ofera un design modern si elegant locuintei si un grad de confort Inchidere balcon cu sticla pliabila marca Gaviotaridicat. Te poti bucura in continuare de libertatea de a avea balconul sau terasa complet deschise. Totodata, in timpul sezonului rece poti inchide complet terasa sau balconul, reducand pierderile de caldura din locuinta. Inchiderile cu sticla pliabila sau glisanta pot fi folosite si in spatii interioare. Spre exemplu, poti izola o bucatarie deschisa de restul living-ului. Astfel, reduci zgomotele din bucatarie si opresti patrunderea mirosului in restul locuintei.

Inchiderile de terase si balcoane cu sticla pliabila sau glisanta nu afecteaza in niciun fel structura constructiei initiale. Ele se realizeaza pe comanda, astfel ca dimensiunile sunt personalizate si se potrivesc oricarui tip de lucrare.

 

Pereti de vant – rulouri transparente pentru terase si balcoane

Reprezinta un sistem de inchidere verticala ce poate fi adaptat pentru orice tip de balcon, pereti de vant casetatiterasa, foisor.

Peretii de vant sunt sub forma de rulou transparent si izoleaza impotriva vantului, a ploii si zapezii. Acestia arata ca o folie sau prelata transparenta de plastic ce imbraca terasa. Nu asigura izolatie termica superioara. Pentru a reduce pierderile de caldura se recomanda inchiderile cu sticla pliabila. Potrivit pentru terase, foisoare, balcoane. Peretii de vant sunt confectionati din folie transparenta din pvc tratat UV, iar suportul este din aluminiu.

Ruloul poate fi cu carcasa sau fara. In primul caz, ruloul este mascat de carcasa atunci cand este ridicat. In cel de-al doilea caz, ruloul se strange in jurul unei bare. Aceste rulouri transparente se monteaza cu usurinta intre pereti sau structuri deja existente, fara a afecta constructia, iar dimensiunile se personalizeaza pe comanda.

 

Montam inchideri terase cu sticla pliabila marca Valedo si pereti de vant Gaviota in judetele Suceava, Iasi, Botosani!

Cere o oferta online completand formularul aici, si ai consultanta gratuita! 

 

Va rugam sa acceptati marketing cookies pentru a viziona video-ul despre sistemele de inchidere cu sticla.