Usi clasice

Usi PVC de interior sau exterior

Din punct de vedere al utilizarii, exista urmatoarele categorii de usi pvc:

  • Usi pvc de exterior cu geam termopan
  1. usa pvc termopan simpla batanta – sunt usile clasice cu un singur canat.
  2. usa pvc termopan dubla cu canat semiactiv – sunt usile exterioare din pvc cu doua canaturi. Aceste usi pot fi configurate integral din sticla sau o combinatie intre sticla si panel. Ele sunt compuse dintr-o parte mobila (cea care este deschisa in mod frecvent) si o parte semimobila, ce poate fi deschisa doar la nevoie (deblocand zavoarele ce intra in grinda, respectiv podea).
  • Usi pvc de interior cu geam termopan sau clasic
  1. usa pvc simpla (batanta) – usile clasice cu un singur canat.
  2. usa pvc oscilo-batanta – modelul este recomandat in special pentru usile de balcon. Usa se deschide in plan vertical si orizontal (prin rabatare). Acest mode permite aerisirea spatiului in conditii de siguranta.
  3. usa pvc dubla cu canat semiactiv – la fel ca in cazul usilor duble exterioare, si acestea sunt formate din doua canaturi, cu o parte mobila si una semimobila (blocata pe baza de zavor).

Dupa modul de vitrare puteti alege intre:

1. usi termopan vitrate.
2. usi termopan cu panouri decorative.

Cere o oferta! Masuratori si cotatie gratuite

Usi pvc de interior_nuanta stejar auriu_lucare Cesarom Botosani Usa pvc exterioara cu termopan_nuanta mooreiche_Cesarom Botosani Usa pvc exterioara cu sticla vitrata_nuanta nuc_Cesarom Botosani Usa pvc exterioara nuanta nuc_cu geam termopan_Cesarom Botosani Usi pvc exterioare nuanta stejar_cu geam termopan_Cesarom SRL Usi pvc exterioare_cu geam termopan_nuanta stejar auriu_Cesarom Botosani Usi pvc model usa exterioara

Marci de profile la alegere: Rehau, Salamander, Aluplast, Veratec, Ramplast.

Pentru usile de exterior se recomanda montarea de geam termopan si implementarea unui sistem de inchidere in cinci puncte. Astfel este sporit gradul de securitate. Pentru usile de interior se poate monta si geam simplu, cu sau fara panouri decorative. Pentru usile interioare se poate folosi si un sistem de inchidere intr-un singur punct.

Executam, livram, montam si efectuam reparatii de usi pvc de interior sau usi termopan de exterior, in Suceava, Botosani si Iasi si in alte orase din tara. Toate usile se realizeaza pe comanda, putand fi alese culoarea, modul de utilizare si modelul sticlei.

Cere o oferta de pret pentru usi termopane exterior sau usi de interior! In functie de proiectul tau si de elementele pentru care optezi, noi iti trimitem, fara obligatii contractuale, pretul pentru usile termopan sau usile de interior dorite.