Pereti cortina

perete cortina din aluminiu gri_spitalul de pediatrie BotosaniPereti cortina

In general, peretii cortina, reprezinta denumirea uzuala pentru fatadele din sticla, cu profile din aluminiu. Peretii cortina sunt autoportanti, adica ofera stabilitate chiar si fara alte elemente structurale ajutatoare. Au un aspect estetic modern si excelente proprietati fono si termoizolante. In plus, structurile de tip perete cortina faciliteaza iluminatul natural in interiorul cladirii.

Timpul de executie a amplasarii pentru pereti cortina este mic. Intretinerea acestora este relativ ieftina si usoara. Structura se poate aplica pe planuri verticale, inclinate (cu panta pozitiva sau negativa), dar si pe acoperisuri (luminatoare si cupole).


Peretii cortina sunt disponibili in toata gama de culori RAL. Pot fi combinati cu placari de material compozit, de tip alucobond. Placarile alucobond sunt suprafete perfect plane si usor de intretinut. Se intalnesc in special cladiri de birouri, institutii, magazine si au un aspect modern.

Cere o oferta! Masuratori si cotatie gratuite

    In functie de elementele vizibile din exterior, exista trei variante de pereti cortina:

  • pereti cortina standard

    Reprezinta cel mai uzual sistem. Permite realizarea unor structuri tridimensionale complexe si folosirea sticlelor de dimensiuni mari. Are o constructie articulata, proiectata sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (cauzata de vibratii, cutremure etc.). Este rezistent si la eventualele dilatari sau contractari ale profilelor din aluminiu. Nu isi pierde din rezistenta la actiunea vantului sau la infiltratii de apa.

  • pereti cortina semistructurali 

    Este un tip de perete cortina celular. Are o constructie articulata si o mare varietate de rame speciale. Aceste rame sunt realizate din profile cu bariera termica, ce asigura o finisare perfecta. Peretii cortina semistructurali sunt potriviti pentru constructii complexe.

  • pereti cortina structurali 

    Sistemul este asemanator cu cel semistructural. In acest caz, insa, fata profilului nu este vizibila din exterior. Aspectul este unul de oglinda continua. Astfel, geamul este lipit de rama realizata din profile de aluminiu cu ajutorul unui silicon structural.

pereti cortina

 

Executam lucrari de pereti cortina in Suceava, Botosani si Iasi, dar si in alte orase din tara.

Cere acum oferta de pret pentru peretii cortina, special conceputi pentru proiectele tale! Consultanta, masuratorile si transportul sunt gratuite!