Cortizo

Tamplarie aluminiu Cortizo

Profilele Cortizo pot fi folosite pentru o gama varianta de lucrari. Se pot realiza ferestre si usi batante din aluminiu, ferestre si usi glisante, usi armonica sau pereti cortina. Profilele de tamplarie aluminiu Cortizo permit si montarea de geam termopan.
 
 Gama de culori pentru profilele Cortizo este foarte ofertanta. Pe langa alb, se poate alege pe comanda orice culoare din gama RAL, dar si diverse nuante ce imita lemnul: nuc, stejar, pin, castan.
 
 

Sunt disponibile urmatoarele categorii de sisteme:

Cor 60RPT

Tamplarie aluminiu Cotizo - sistem Cor 60RPT
 
Profilul are adancime de montaj de 60 mm, sistem de inchidere cu 3 garnituri EPDM si poliamida ce realizeara ruperea puntii termice de 24 mm. In plus, are un sistem de etansare perimetral pe sticla, dintr-un material aotoadeziv izolator.

 

 

 

Cor 3500 C16 RPT

Tamplarie aluminiu cortizo - sistem Cor 3500 C16 RPT

Profilul are  adancimea de montaj 60mm, canal European cu posibilitatea incorporarii feroneriei cu grad mare de securitate si balamale ascunse. Are accesorii ce permit o instalare mult mai simpla. Canalul de prindere a feroneriei este asemanator celui de la tamplaria din PVC. Din aceasta cauza, permite o montare rapida.

 

 

5000 Double Glisante RPT

Tamplarie aluminiu cortizo - 5000 Double Glisante RPT

 

 

Cortizo ofera  si sisteme de glisare duble cu bariera termica, folosite la exterior. In acest caz, izolarea se face pe garnituri siliconice. Fata de alte sisteme unde izolarea se face pe perii, izolare pe garnituri siliconice aduce o substantiala scadere a coieficientului de transfer termic.

 

 

 

Fie ca iti trebuie pereti cortina, usi glisante si clasice, usi armonica sau ferestre din aluminiu din gama Cortizo, noi putem realiza la comanda!
Livram in Suceava, Botosani si Iasi si in alte orase din tara, tamplarie aluminiu Cortizo. 

Cere acum o oferta! Consultanta, masuratorile si transportul sunt gratuite!

 

 

Profile termopane gama Cortizo. Botosani dar si restul tarii. Alege profilul care ti se potriveste. Cotatie si transport gratuit. Botosani | Iasi | Suceava dar si in restul tarii